בן 50, נשוי ואב לארבעה ילדים, מנכ"ל המלון משנת 2008. מלונאי ותיק, בעל ניסיון של 27 שנים בענף האירוח. בין תפקידיו העיקריים במשך השנים ניתן למנות את היותו מנהל הרכש והלוגיסטיקה הראשון של מלון דן ת"א כבר בהיותו בן 24, ומנהל הכספים של מלון דן פנורמה בירושלים. בעל תואר ראשון בלוגיסטיקה מביה"ס לניהול בתל אביב ובעל דיפלומה במינהל מלונאי בכיר מהטכניון. כמו כן, ישי בוגר הקורסים לניהול בתי מלון של בית הספר הגבוה למלונאות Ecole hôtelière de Lausanne ושל אוניברסיטת Cornell בארה"ב. "אני מנסה דרך החזון שלי להעניק שירות מלונאי בצורה המיטבית לכל לקוח ללא שום הבדל, שירות ויחס אישי שווה ומיוחד במינו".
בת 36, עובדת במלון מיום היפתחו בשנת 2006 ומשמשת כסמנכ"לית המלון משנת 2008. ירושלמית במקור אשר מאמינה ומחוברת לעיר.
את דרכה במלונאות החלה כמלצרית ופקידת קבלה במלון בוטיק יוקרתי בירושלים ומאז התקדמה בענף. בעלת תואר ראשון בניהול ותקשורת ותואר בחינוך מיוחד. השתתפה במסגרות לימודיות נוספות המשלבות ראיה ניהולית עם נפש האדם. האני מאמין שלה שם דגש על יחסי אנוש וראיית האדם בראש ובראשונה כאדם בין אם הוא עובד או אורח במלון.
יליד אנגליה, עלה לישראל בשנת 1984.
נמצא בענף האירוח והמלונאות משנת 1987 ובעל תואר ראשון בניהול מלונאי מהטכניון. ראסל הצטרף לצוות הניהול של מלון יהודה בשנת 2010 ומאז ועד היום לוקח חלק פעיל ומשמעותי בפיתוח המלון ובחוויית האירוח הייחודית. "כל יום הוא יום מצוין במלון יהודה. הנופים עוצרי נשימה והמבנה יפהפה. ההזדמנות ללמוד ולצמוח במסגרת תפקידי השונים במלון מספקים לי הנאה גדולה"
בן 34, החל את דרכו בתחום הקולינריה והמזון עוד בנעוריו.
במשך שנים רבות עבד במקצוע ברשת מלונות "קראון פלזה", שם גדל והתפתח עד שהגיע לתפקיד השף הראשי של המלון בירושלים. בנוסף, עבד במלונות קינג דיוויד ולרום (מלון ענבל כיום) כקונדיטור שזהו תחום ההתמחות שלו. את רזי המקצוע למד בבית הספר היוקרתי לשפים "לנוטר פריז" בצרפת. לאחרונה התמקצע במסעדה בעלת כוכב מישלן בברלין של השף תומאס קאמייר, במלון אינטר קונטיננטל במרכז פריז ובאוסטריה.