ישי ברנע | מנכ"ל המלון

בן 43, נשוי ואב לארבעה ילדים, מנכ"ל המלון משנת 2008.

למעלה מ 20 שנה בענף ונחשב למלונאי ותיק ועתיר ניסיון. בין תפקידיו העיקריים במשך השנים ניתן למנות את היותו מנהל הרכש והלוגיסטיקה הראשון של מלון דן ת"א כבר בגיל 24, ומנהל הכספים של מלון דן פנורמה בירושלים. בעל תואר ראשון בלוגיסטיקה מביה"ס לניהול בתל אביב ובעל דיפלומה במינהל מלונאי בכיר מהטכניון.

"אני מנסה דרך החזון שלי להעניק שירות מלונאי בצורה המיטבית לכל לקוח ללא שום הבדל, שירות ויחס אישי שווה ומיוחד במינו".

הילה עטרי | סמנכ"לית מלון יהודה

בת 36, עובדת במלון מיום היפתחו בשנת 2006 ומשמשת כסמנכ"לית המלון משנת 2008. ירושלמית במקור אשר מאמינה ומחוברת לעיר.

את דרכה במלונאות החלה כמלצרית ופקידת קבלה במלון בוטיק יוקרתי בירושלים ומאז התקדמה בענף. בעלת תואר ראשון בניהול ותקשורת ותואר בחינוך מיוחד. השתתפה במסגרות לימודיות נוספות המשלבות ראיה ניהולית עם נפש האדם.

האני מאמין שלה שם דגש על יחסי אנוש וראיית האדם בראש ובראשונה כאדם בין אם הוא עובד או אורח במלון.

ראסל בווניגטון | מנהל קבלה

יליד אנגליה, עלה לישראל בשנת 1984.
נמצא בענף האירוח והמלונאות משנת 1987 ובעל תואר ראשון בניהול מלונאי מהטכניון. ראסל הצטרף לצוות הניהול של מלון יהודה בשנת 2010 ומאז ועד היום לוקח חלק פעיל ומשמעותי בפיתוח המלון ובחוויית האירוח הייחודית.
"כל יום הוא יום מצוין במלון יהודה. הנופים עוצרי נשימה והמבנה יפהפה. ההזדמנות ללמוד ולצמוח במסגרת תפקידי השונים במלון מספקים לי הנאה גדולה"

גילי בן משה | שף המלון

בן 34, החל את דרכו בתחום הקולינריה והמזון עוד בנעוריו.
במשך שנים רבות עבד במקצוע ברשת מלונות "קראון פלזה", שם גדל והתפתח עד שהגיע לתפקיד השף הראשי של המלון בירושלים. בנוסף, עבד במלונות קינג דיוויד ולרום (מלון ענבל כיום) כקונדיטור שזהו תחום ההתמחות שלו. את רזי המקצוע למד בבית הספר היוקרתי לשפים "לנוטר פריז" בצרפת. לאחרונה התמקצע במסעדה בעלת כוכב מישלן בברלין של השף תומאס קאמייר, במלון אינטר קונטיננטל במרכז פריז ובאוסטריה.